Print this Page

Masseur

massage amsterdam

Vanwege mijn jaren lange ervaring als masseur, heb ik mij gespecialiseerd in het geven van diverse wellbeing massages.

Mijn verleden ligt als visual merchandiser voor diverse grote internationale merken ver achter mij. Ik wilde mijn expertise van styling gebruiken voor een individueel, stijlvol wellbeing concept op hoog niveau, letterlijk, in Amsterdam. Vanuit deze gedachte is de SlaungeĀ  ( Sauna + Lounge = Slaunge ) ontstaan. Bedoeld voor stijlvolle mannen die aandacht, discretie en professionaliteit kunnen waarderen.

De huidige wellness centra en masseurs geven mij niet de wellbeing die ik zoek. Wellness centra zijn te commercieel, onpersoonlijk en vaak stijlloos of ‘over de top’ . Maar je betaald wel de hoofdprijs. Dit zijn o.a. de redenen geweest dat ik in mijn huidige parlor een eigen echte sauna heb laten bouwen. Genieten in mijn eigen ambiance waar u dus nu ook deel van kunt gaan uitmaken.

Nadat ik mijzelf door diverse masseurs heb laten masseren dacht ik ..dit kan ik beter en dit moet en kan anders! Dus heb ik mijn eigen massage stijlen ontwikkeld die je in de huidige massage markt niet zult vinden. Massages die ik ook zelf graag zou willen ontvangen. Maar helaas ik ben uniek in deze…

Mijn massages zijn gebaseerd op de Zweedse relax, Holistische, ontspanningsmassage en de Californische Esalen massage technieken. Deze massage vormen zijn de basis van alĀ  mijn massage vormen. Het draait allemaal om uw ‘goed voelen’ (wellbeing) waardoor u zich open stelt voor de massage en de uitwerking hiervan volledig tot zijn recht kan komen. En als u zich na de massage goed voelt, voel ik mij nog beter!.

Masseren is mijn passie en deze wil ik graag in alle comfort en met stijl delen met u, vol aandacht, sensualiteit ( geen seksualiteit), overgave en gevoel, voor het beste resultaat…uw wellbeing!

mannen massage

Permanent link to this article: http://mannenmassages.nl/masseur/

Switch to our mobile site